Ons team

Radio 202 is natuurlijk niet compleet zonder onze programmamakers. Zij stellen zich hieronder kort voor.


Mark

Mark Hermans is de naam. Vanaf mijn 10e ben ik al bezig met het maken van radio programma’s. Eerst als kleine piraat, in 1982 en 1983 als grote piraat bij de Vrije Radio Omroep Maastricht (VROM). Toen we ontdekten dat de radio controledienst ons aan het opsporen was, zijn we hiermee gestopt en ben ik naar België gegaan. Eerst bij Radio Atlantis in Veltwezelt. Van daaruit met een groepje een nieuwe zender begonnen, Radio Internationaal. Toen deze stopte ben ik bij CRM in Lanaken gaan draaien. Als laatste Belgische zender heb ik jaren voor Maasvallei radioprogramma’s gemaakt. Door de ingevoerde automatisering was dit op gegeven moment echter niet meer leuk en ben ik via internet begonnen om uiteindelijk samen met 3 collega’s van Locomotion Radio een nieuw radiostation te beginnen: Radio 202. Hier presenteer ik de Vrijdagavondshow, een programma vol muziek en een hoop gezelligheid.
mark@radio202.nl

Ward

Mijn naam is Ward en al vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik gek op muziek. Deze gezonde verslaving mag ik aan de wereld kenbaar maken middels mijn radioprogramma Weekend Ward op Radio 202. Ook heb ik een eigen blog, Alternative Choice, waar ik de nieuwe (alternatieve)muziek een podium geef.
ward@radio202.nl

Willem

Aangenaam… Willem is de (radio)naam. Héél lang geleden (jaren 70) was ik dj in dancing-discotheek De Koempelclub in Brunssum en bij De Limburger drive-inn show. De laatste jaren (als leuke hobby) actief op internetradio. Ik ben een groot liefhebber van jaren 70-muziek. Maar ook van andere muziek kan ik genieten. Als het maar lekker klinkt! Bij Radio 202 presenteer ik Tuesday Tunes op de dinsdagavond.
willem@radio202.nl